Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Darksiders Warmastered Edition Switch’e Geliyor!

Darksiders Warmastered Edition yakında Switch için yayınlanacak.

2016’nın Kasım ayında Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan Darksiders Warmastered Edition yakında Switch platformunda oyunculara sunulacak.

Darksiders Warmastered Edition Switch’e Geliyor 2

Aksiyon, macera ve RYO oyunu olarak tanıtılan Darksiders Warmastered Edition 3 yıldır Steam’de 31.00 TL olarak satışlarına devam ediyor. Fantastik bir oynanışa sahip olan yapımda oyuncular karakterleri ile birbirinden farklı fantastik yaratık ve canavarlara karşı savaşıyorlar. İlerlemeye dayalı bir oynanışın yer aldığı yapımda ilerledikçe daha güçlü düşmanlar ile karşılaşıyor ve işler biraz daha zorlaşıyor.

Tek oyunculu olarak oynanabilen ve bünyesinde 12 farklı dil desteğine sahip olan oyun Switch platformuna geleceğini bir trailer eşliğinde duyurdu. 3 yıl aradan sonra Switch platformu için duyurulan oyun, bilgisayar platformunda aldığı tüm güncellemeler ile yayınlanacak. Ayrıca bunlara ek olarak Switch oyuncularına farklı içerikler ve optimizasyonlar da sunulacak. Fantastik oynanışı ile nefes kesici anlar yaşayacağımız oyunda savaşlarda kan gövdeyi götürecek ve rekabet dolu anlar ortaya çıkacak.

Yapımın Switch fragmanı oyuncular ile paylaşılırken ne zaman yayınlanacağı konusunda şuanda herhangi bir bilgi yok.

Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Darksiders Warmastered Edition - Nintendo Switch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.