Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Darksiders Genesis Satışları Beklentileri Aştı

Darksiders Genesis beklentinin üzerinde satış rakamına ulaştı.

Darksiders Genesis, Amerikan stüdyosu Airship Syndicate tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanan, izometrik kamera açısına sahip bir aksiyon rol yapma oyunudur.

Darksiders Genesis Satışları Beklentileri Aştı 1

Darksiders Genesis, önceki oyunların üçüncü kişi aksiyon-macera yaklaşımını bırakarak ve bunun yerine izometrik bir kamera açısıyla oyunu Airship Syndicate ile anlaşıp çıkarmış ve oyunu normal serisinin dışında farklı yapmıştır. Aralık ayında PC’de satılan istatistiklere göre oyunun satış rakamları normal beklentilerin çok üstünde olduğu açıklandı.

Şirketin son yaptığı kazanç istatistiklerinde sırasında, Darksiders Genesis yayıncıları THQ Nordic’in ana şirketi olan Embracer Group CEO’su Lars Wingefors, oyunun lansmanda iyi satıldığını ve sürekli güçlü performansının yayıncının beklentilerini bile aştığını söyledi. Wingesfors, “Bence Darksiders Genesis sağlam bir performans sergiledi, iyi karşılandı ve sürüm penceresinden sonra da performans göstermeye devam etti, bu yüzden kendi beklentilerimi aştığını söyleyebilirim.” dedi.

Darksiders Genesis Aralık ayından bu yana PC ve Google Stadia için piyasaya sürüldü ve sadece bir kaç gün önce PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya geldi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.