Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Darksiders Genesis Bugün Konsollara Gelecek

Darksiders Genesis gün içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına çıkacak.

2019’un son ayında Steam üzerinde bilgisayar platformuna çıkış yapan ve 2020’de ise konsollara geleceği ifade edilen Darksiders Genesis için artık geri sayım başladı. Oyun gün içerisinde konsol platformlarına da gelecek.

Darksiders Genesis Bugün Konsollara Gelecek 2

Aylar önce yaptığımız haberlerde Darksiders Genesis’in konsollar için de duyurulduğundan ve çıkış tarihinin doğrulandığından söz etmiştik. Yaptığımız haberlerde oyunun 14 Şubat 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına geleceğini ifade etmiştik. Beklenen gün geldi ve konsol oyuncuları yapım için geri sayıma başladı.

GamingBolt’un bugün yapmış olduğu habere göre gün içerisinde konsol oyuncuları Darksiders Genesis’in güncel halini oynamaya başlayabileceklermiş. Yapılan haber de oyunun konsollara özgü çıkış fragmanı da oyuncular ile paylaşılırken bu fragmanda oyunculara çeşitli aksiyon sahnelerinin gösterildiği ifade ediliyor.

Koop olarak da oynanabilen yapım aylardır PC ve Google Stadia üzerinde oynanmaya devam edilirken, oyunun konsollara çıkışı için de geri sayımlar başladı. Bilgisayar platformu ile aynı içeriklere sahip olacak olan konsol sürümlerin de grafikler daha iyi ve aksiyon sahneleri daha kusursuz olacak.

Darksiders Genesis gün içerisinde piyasadaki yerini alacak.

Darksiders Genesis - Console Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.