Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Darkness Rises, Android Platformunda Ön Kayıtlara Devam Ediyor!

Darkness Rises, Android platformunda ön kayıt almaya devam ediyor.

Nexon Company tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara yakın zamanda sunulacak olan Darkness Rises, Android platformunda ön kayıtları almaya devam ediyor.

Darkness Rises Android Platformunda Ön Kayıtlara Devam Ediyor 2

Gerçek zamanlı rol oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Darkness Rises, bünyesinde birbirinden farklı devasa yaratıkları da bulunduracak. Dünyanın dört bir yanından gerçek oyuncuları ortak bir çatı altında birleştirecek olan yapım, bir nevi orta çağ savaşlarını konu alacak. Etkileyici efektlerin yer aldığı mobil oyunda, kolay kontroller bulunacak. Oyun içerisinde karanlık diyarlarda dolaşacak ve acımasız yaratıklara karşı mücadele edeceğiz.

Oyun içerisinde cehennemin derinliklerine yaklaştıkça becerilerimizi sınayacak ve zorlayıcı düşman lideri savaşlarına katılabileceğiz. Oyun içerisinde yer alan ejderhalardan karakterimiz için uygun olanı seçebilir, eğitebilir ve kullanabiliriz. Konsol kalitesindeki grafikleri ile oyunculara hem gerçekçi hem de fantastik bir savaş deneyimi sunacak olan Darkness Rises, tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Oyun içerisinde ürkütücü zindanları fethedecek ve yeni düşmanlar ile karşı karşıya geleceğiz. Destansı savaşlar yapacağımız oyunda seviye sistemi yer alacak. Oyuncular öldürdükleri yaratıklar sonrasında ödüller kazanabilecek ve karakterlerini geliştirebilecekler.

Oyuna buradan ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.