Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dark Souls Remastered Switch Platformunda Kusursuz Görünüyor!

Dark Souls Remastered'ın Switch platformu için yayınlanan videosu oldukça ilgi uyandırıcı.

25 Mayıs’ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformuna çıkış yapacak olan Dark Souls Remastered sabırsızlıkla bekleniyor.

Dark Souls Remastered Switch Platformunda Kusursuz Görünüyor 2

Aksiyon ve RYO oyunları arasına farklı bir soluk getirecek olan yapım da eski versiyonundan tamamen arınmış bir oynanış tarzı bizleri karşılayacak. Fantastik öğelerin doğunca kullanıldığı oyunda hemen hemen her sahne bizleri aksiyona doyururken, gerilim dolu anları yaşamamıza da ev sahipliği yapacak. 8 Nisan’da Nintendo Switch platformu için yayınlanan fragman da oyun içerisine dair birçok detay oyuncularla paylaşılırken, grafiklerin ne kadar başarılı olduğu da bir kez daha gözler önüne serildi.

Oyun içerisinde birbirinden farklı devasa yaratıkların olması bizleri bir yandan zorlarken diğer yandan da sürükleyici bir atmosfere kavuşturuyor. Oyun içerisinde birbirinden farklı görevler ve alanlar yer alıyor. Yapım içerisinde ilerlediğimiz her an karşımıza yeni bir içerik çıkıyor. Tabii bu durum oyun severler için hayati önem taşıyor. Oyuncuları sıkmadan kaliteli içerikler sunan Dark Souls Remastered, 25 Mayıs’da PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformuna çıkış yapacak.

PAX East: Dark Souls Remastered Nintendo SWITCH Blighttown Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.