Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dark Souls Remastered Başlangıç Taktikleri

Dark Souls Remastered isimli oyunda işinize yarayacak bir çok taktik ve ipucu öğreneceksiniz.

Dark Souls Remastered isimli oyunumuz bir kaç sene önce piyasaya sürüldü ve konsollar için çıktı biliyorsunuz. Bu oyun yenilenmiş grafikleri ile sizlere güzel bir RPG deneyimi sunuyor. Dark Souls isimli oyun biliyorsunuz ki zorluğu ile bilinen bir oyundur. Nintendo Switch’te bu keyfi doyasıya yaşayabilir, uzandığınız yerden zorlu ve güçlü düşmanlarla mücadele edebilirsiniz. Bu sayede oyunu her istediğiniz yere de götürebilirsiniz. Tabi ki bu tarz bir oyunu küçük bir ekranda deneyimlemek bazılarınız için hoş olmayabilir fakat Nintendo’nuz varsa kesinlikle bu oyun kütüphaneniniz de olmalıdır.

Dark Souls Remastered Başlangıç Taktikleri isimli bu yazımızda ise oyunda yeni olanların işine yarayacak bazı ipuçları öğreneceksiniz. Bu sayede bu zorlu oyunda ne yaptığınızı bilerek oynayacak ve ona göre hareket edeceksiniz. Yani işinizi biraz kolaylaştıracağız. Hazırsanız konumuza geçelim ve neler varmış hep birlikte görelim.

Dark Souls Remastered baslangic taktikleri 2

Dark Souls Remastered Başlangıç Taktikleri

Bu oyunda başarılı olmak istiyorsanız ilk bilmeniz ve öğrenmeniz gereken şeylerden biri kaçmak ve engellemektir. Yani Dodge ve Block olayını iyi öğrenmek gerekiyor. Oyunda her ne kadar saldırı büyük bir önem taşıyorsa savunma da bir o kadar büyük bir önem taşımaktadır. Bu oyunda oyuncular bir elinde kalkan kullanırlar. Bu kalkan inanın işinize yarayacak. Çünkü düşmandan gelen saldırıları bu şekilde engelleyeceksiniz. Bu da size geri saldırma fırsatı verirken büyük bir hasar almanızı engelleyecektir. Bir diğer önemli şey ise kaçmaktır. Yani düşman size tam saldıracakken bir yöne doğru yani düşmanın tersine doğru kaçmakta işinize yarayacaktır. Bunları deneyin ve iyice alışın.

Ok

Oyunda bir diğer işe yarayan silah ise eski usül bir silah olan oktur. Ok ile sağlam atışlar yapabilirsiniz. Okun bir güzel yanı ise bol bol ok toplamanızdır. Yani toplamda 999 adet taşıyabiliyorsunuz. Bu yüzden gördüğünüz okları toplayın ve bunları düşmanlara kullanın. Güzel hasarlar verebilirsiniz. Bunu unutmayın.

Seviye

Oyunda düşmanları öldürerek ruh topluyorsunuz. Bunlar size tecrübe puanları sağlıyor. Ne kadar çok seviye atlarsanız o kadar daha güçlenirsiniz unutmayın. Bu yüzden oyunda seviyenin de önemi oldukça büyük. Ayrıca ruhlar ile silah ve zırh gibi şeylerde satın alabiliyorsunuz. Kendi seviyenize uygun eşyalar takmaya çalışın ki etkili olsun. Diyeceklerimiz bu kadar.

DARK SOULS: REMASTERED Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.