Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dark Souls’ a VR Desteği Geliyor

Efsaneyi kendi gözlerinizle yaşamak istemez miydiniz

 
 VR, günümüzde yavaş yavaş popülerleşiyor. Dark Souls 3′ ün yapımcısı Arsuo Yoshimura’ ya Dark Souls 3′ ün VR’ ı destekleyip desteklemeyeceği soruldu. Yoshimura bu soru üzeine “umuyoruz” diyerek herkesi umutlandıran bir açıklama yaptı.
Tabi Dark Souls 3′ ün VR’ a aktarılması için, savaş sisteminde değişikliğe gidilmesi gerekiyor. Birinci kişi görüşü ile üçüncü kişi görüşünde savaşmak, özellikle Dark Souls 3 için, çok farklı bir durum. 
dark-souls-3-vr
 
Tahminlerime göre, Dark Douls’ un geliştiricisi FromSoftware, oyunun tamamında VR desteği sunmaz. Ancak, Call od Duty: Infinite Warfare ya’ da Tomb Raider, oyunlarının yaptığı gibi özel bir bölümü VR desteği ile sunabilir. Günümüzde VR teknolojisi hala daha gelişmekte olan bir teknoloji olduğu için bu konuda biraz sıkıntı çekebiliyoruz. Tabi bu zamanla düzelecek bir durum. Eski oyunları VR desteği sunmak yerine, normal AAA oyun kalitesinde VR oyunlar çıkarmak çok daha mantıklı olacaktır. Tabi VR, özellikle bizim ülkemizde hala daha çok pahalı bir teknoloji. Uzun zamanda bunun değişeceğini sanmıyorum. 
 
Dark Souls 3, oyununun tamamını VR’ a entegre etmeyi başarırlarsa, ortaya efsane bir oyun çıkacağını da söylemem gerekiyor. 
 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.