Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dark And Light Erken Erişimi Ertelenmiş Olabilir

Geliştirme aşamasında olan oyunun erken erişiminin daha ileriki bir tarihe sarkabileceğine dair ipuçları var.

Dark and Light’ın kısa süre içinde erken erişime açılması beklenirken, takipçilerine aksini düşündürten bir Facebook yorumu yapıldı.

dark and light oyuniçi

Önceki açıklamalara göre, Dark and Light’ın 2017’nin ilk çeyreği bitmeden, Steam üzerinde erken erişime açılacağını bekliyorduk. Yılın ilk çeyreğinin bitmesine sayılı günler kala oyunun Steam sayfasında herhangi bir değişim yaşanmadı ve erken erişim seçeneği faaliyete geçmedi.

dark and light facebook

Dark and Light’ın resmi Facebook hesabı tarafından paylaşılan yoruma bakılırsa, oyunun geliştirme süreci hala sıkı bir şekilde devam ediyor. 2017 yılının sonuna doğru final sürümüyle piyasaya çıkması beklenen oyunun iyiden iyiye ertelenebileceği de düşünülüyor. Umuyoruz ki buna değer çünkü Dark and Light paylaşımları, oyun için duyulan merakı her seferinde artırmayı başarıyor.

Oyunun arayüzünde Türkçe dil desteği verileceğini de ekleyelim. Bol aksiyon içeren sandbox bir MMORPG olan oyunda, yöneteceğimiz karakterler sihir ve fiziksel güç yardımıyla saldırılarda bulunabilecek. Bu yeni dünyada ejderhalar, sihir, kahramanlık ve nefes kesici doğa güzellikleri bir araya gelecek.

Snail Games tarafından geliştirilen oyunun Steam sayfasına ulaşmak isteyenler buraya tıklayabilirler. Oyunun paylaşılan ilk fragmanına da aşağıdaki ekrandan ulaşabilirsiniz.

Dark and Light First Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.