Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 Samurai Edition İddiaları Yalanlandı

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Samurai Edition, güncelleme 1.5 ve ilk genişleme paketi hakkındaki yeni söylentileri yalanladı.

Cyberpunk 2077‘nin geleceğiyle ilgili oyunun adının Cyberpunk 2077 Samurai Edition olarak değiştirildiği ve 1.5 güncellemesinin yayınlanacağı ve ilk genişlemenin duyurulacağı konuşuluyordu. Bu raporlardaki bilgiler kulağa oldukça fantastik geliyordu ve dahası, bunların kaynağı 4chan’daki isimsiz bir hesaptı, bu yüzden şimdiye kadar size onlar hakkında bilgi vermedik.

CD Projekt RED bu spekülasyonlara resmi olarak yanıt verdi ve bunların doğru olmadığı söyledi, bu nedenle bu iddialarla karşılaştığınızda, bunların yalan olduğunu bilmenizi istedik. Özellikle de stüdyonun halkla ilişkiler görevlisinin sorumluluk reddi beyanı, bu haberlerin bazılarının doğru olabileceği ve bazılarının oldukça açık iyileştirmeler gibi görünebileceği gerçeğini dışlamayacak şekilde ifade edildi. Aşağıdaki bilgileri, doğru olabilecek veya çıkmayabilecek ilginç spekülasyonlar olarak ele alın.

Cyberpunk 2077 Samurai Edition İddiası

Cyberpunk 2077 Samurai Edition

4chan’ın raporlarına göre, yeni nesil konsollar için birçok değişiklik ve yükseltme içeren 1.5 güncellemesi, yumuşak bir yeniden başlatma işlevi görecek ve piyasaya sürülmesiyle birlikte oyun, oyuncuların bunun olduğunu bilmelerini sağlamak için Cyberpunk 2077 Samurai Edition olarak yeniden adlandırılacak. Önümüzdeki ay, geliştiricilerin 1.5 yamasını ve ilk genişlemeyi açıklayacakları ve ayrıca stüdyo Trigger tarafından Cyberpunk: Edgerunners animesinden ilk görüntüleri göstereceği resmi bir yayın gerçekleşecek.

Cyberpunk 2077 Güncelleme 1.5, kuaför salonları, oyuncu kullanımı için bir garaj, geliştirilmiş yapay zeka, tamamen elden geçirilmiş bir eşya dengesi, yeni bir arayüz ve bir transmog sistemi içerecek. Güncelleme ayrıca oyunun diğer birçok unsurunu iyileştirecek ve genişletecek. Cyberpunk 2077 Samurai Edition‘a dört ek silah, yeni bir oyun artı modu ve oyuncunun dairesinin içini değiştirmek için daha fazla yan görev ve seçenek içeren ücretsiz bir DLC eşlik edecek.

Cyberpunk 2077 — Official E3 2018 Trailer

Söylentiler ayrıca CDPR’nin yayın sırasında Pacifica bölgesinde kurulacak yeni bir ek paketin duyuracağını iddia etti. Devasa bir büyüklüğe sahip olacak ve Bozos (kendilerini palyaço olarak nitelendiren psikopatlar) ve Mezbaha (aynı zamanda psikopatlar, ancak faşist bir çizgiye sahip) arasında bir savaş yeri olacaktı. Bir sonraki büyük ek paketin zaten erken planlama aşamalarında olduğu bildirildi ancak yaratılmasının ilk genişlemenin nasıl alındığına bağlı olduğu söylendi.

Ayrıca bu raporlara göre Cyberpunk 2077 Samurai Edition‘da, Gwent ile karşılaştırılabilir bir mini oyun alacak. Oyuncular siber uzayda karakterler toplayacak ve onları YZ veya diğer insanlara karşı rekabetçi modda sıra tabanlı savaşlara sokacaktı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.