Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cuphead Switch İçin Yayınlandı!

Cuphead Nintendo Switch oyuncularına sunuldu.

İlk kez 2017 yılında Xbox One ve PC platformu için lansmana çıkan Cuphead 2 yıl aranın ardından Nintendo Switch platformu oyuncularına sunuldu. Yapım 17 Nisan’dan bu yana Switch platformunda oynanabilir durumda yer alıyor.

Cuphead Switch İçin Yayınlandı 2

Geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme alarak oyuncularına yeni içerikler sunan Cuphead, Nintendo Switch platformunda da oynanmaya başladı. 1.2 güncellemesi ile oyunculara yeni animasyonlar ve ek içerikler sunan başarılı yapım, Steam’de beğenileri kazanmaya devam ederken 2 yıl gibi bir aradan sonra Switch platformuna da gelmeyi başardı. Switch platformu için eShop üzerinde 19.99 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olan oyun diğer sürümler ile ortak içeriklere sahip.

Tek oyunculu ve yerel eşli oyunculu olarak oynanabilen Cuphead adeta oyunculara çizgi film sahnelerinden kesitler sunuyor. Rengarenk yapısı ve keyifli oynanışı ile oyuncuları ilerlemeye dayalı bir oynanışa götüren başarılı oyun çeşitli zorluklara da sahip. Klasik bir aksiyon oyunu olarak 2017’den bu yana geniş kitleler tarafından oynanan Cuphead, Nintendo Switch platformunda da yavaş yavaş satış rakamlarını artırmaya devam ediyor.

1930’lu yılların karikatürlerinden esinlenilerek geliştirilen oyun hem görselleri hem de ses efektleri ile beğenileri toplayacak gibi görünüyor.

Cuphead - Launch Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.