Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CS:GO’ya MP5 Silahı Geldi!

CS:GO yeni güncellemesi ile yeni bir silah aldı.

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Counter-Strike: Global Offensive yeni bir silah aldı ve oyuncuların yüzünü güldürdü.

CS GO’ya MP5 Silahı Geldi 2

Geçmişten günümüze kadar sayısız güncelleme alan ve adından sık sık söz ettiren Counter-Strike: Global Offensive günümüzün en çok oynanan FPS oyunlarının başında geliyor. Ülkemizde de oldukça popüler bir konumda olan yapım son güncellemesi ile oyunculara MP5 adlı silahını duyurdu. Oyunculara yeni silahlar sunmaya devam eden Valve, haritalar üzerindeki görünüm değişiklikleri ile de daha gerçekçi bir yapı sunuyor.

Valve yayınladığı videoda de_train haritasında yerde bulunan MP5 silahını kısa da olsa oyunculara gösterdi. MP5’in hasar oranı, yakından mı yoksa uzaktan mı daha etkili henüz bilinmiyor. Eski dost olarak nitelendirilen silah Counter Strike’ın eski sürümlerinde karşımıza çıkmıştı. Yıllar sonra oyuna yeniden dönüş yapan silah oyuncular tarafından bugün incelenmeye başlanacak. Oyuna farklı bir hava katacak olan yeni silah tasarımı ile de oyuncuların beğenisini kazanacak. Oldukça sade bir tasarıma sahip olan MP5 oyuncuların hareket hızını etkilemeyecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.