Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CrossCode 1.1 Güncellemesi Aldı!

CrossCode 1.1 güncellemesi çıktı.

20 Eylül 2018’de konsol ve bilgisayar platformunda lansmana çıkan CrossCode başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam ederken yeni bir güncelleme aldı. Oyuna gelen 1.1 güncellemesi ile oyuncular Rhombus Meydanı’nda yer alan arenaya girebilirler.

CrossCode 1.1 Güncellemesi Aldı 2

Piksel grafiklerin yer aldığı CrossCode’da 2D olarak aksiyon RPG deneyimi yaşıyoruz. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘Çok Olumlu’ olarak değerlendirilen yapım 31.00 TL olarak satışlarına devam ediyor. Steam topluluk sayfası üzerinden duyurulan güncelleme ile hem yeni bir mod hem de yeni görevler oyunculara sunuldu. Görevler ile oyuncular daha fazla ödül kazanabilecekler.

Yeni 1.1 güncellemesi ile oyuncular Rhombus Meydanı’nda yer alan arenaya katılabilecek, birbirinden zorlu mücadeleler ile karşılaşabilecekler. Ayrıca bu arenada farklı kupalar da yer alacak. Acemi oyuncular için Çaylak Kupası arenada yer alıyor. Tüm kupalarda düşman ve patronlar 55-60 seviyelerine yükseltilebilecekler. Ayrıca oyunun sonundaki karakterlere de meydan okunabilecek. Dileyen oyuncular Çaylak Kupasında takım modu olarak mücadele edebilirler.

Geliştirici ekip Steam topluluk sayfası üzerinden yaptığı açıklama da oyuna bir kaç efekt daha eklediğini duyurdu. Oyun içerisinde düşmanlar artık daha hızlı bir şekilde hareket ediyor ve güçlü saldırılar gerçekleştirebiliyorlar. Yeni efektleri ve müzikleri beğenmeyen oyuncular dlerlerse seçenekler menüsünden seçimler yaparak oyunu eskisi gibi oynayabilecekler.

Güncellemenin dosya boyutu henüz bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.