Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Creation Club Nihayet Hayata Geçti!

Creation Club adı verilen paralı mod özelliği Fallout 4 ile birlikte gün yüzüne çıktı. Ancak beklenen ilgi ve alakayı göremedi.

Bethesda’nın yeni projesi olan Creation Clup, Fallout 4 ile hayata geçirildi. Bir oyun şirketi olan Bethesda’nın uzun zamandır üzerinde çalıştığı Creatin Club adında ki modunu geçtiğimiz günlerde sizlere tanıtmıştık.

Creation Club Nihayet Hayata Geçti 1

Paralı mod olarak tabir edilen Creatin Club, öncelikle Fallout 4 ile piyasaya merhaba dedi. Dün itibari ile Fallout 4 için yeni modlar paralı olarak sunulmaya başlandı. Oyuncular bu habere pekte olumlu bir şekilde yaklaşmamıştı. Oyuncular Skyrim modları için bir süre daha beklemeye devam edecek. Gelen bilgilere göre Skyrim desteği Eylül ayında oyuncular ile buluşacak. Paralı mod olarak gördüğümüz Creatin Club, Belhesda tarafından DLC olarak tanımlanmakta. Yani paralı mod olarak oyuncuların aklında kalmasını pek istemiyorlar.

Creatin Club için Fallout 4’ün içeriklerine baktığımız zaman bu projenin şimdilik pekte başarılı olduğunu söylemek oldukça zor. Chinese Stealth Armor, Pip Boy için yeni görünümler, Moragan’ın uzay kostümü gibi özellikler sanki amatör bir tasarımcının elinden çıkmış gibi. Günümüz teknolojisi ile daha kaliteli özellikler rahatlıkla yapılabilir. Bizim için paralı mod olarak sunulan DLC pekte başarılı olarak görünmedi bize.

Creation Club Nihayet Hayata Geçti 2

Creatin Club, yani paralı mod kendi içerisinde para birimi olarak Credit kullanmaktadır. Sistem tüm oyunculara başlangıçta ücretsiz olarak 100 Credit verecek. 100 Credit = 1 Dolar olarak değerlendiriliyor. Fallout 4’de Skyrim desteğide yer alacak. Ancak bunu Steam kullanıcıları ve Xbox kullanıcıları kullanabilecek.

DLC fiyatlarına bakacak olursak ilk DLC olan Horse Power Armor 250 Credit’lik bir değere sahip. Yani hemen hemen 3 dolara tekabül ediyor. Bethesda DLC’leri Alfa, Beta ve Release gibi süreçlerden geçerek bizlere ulaşacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.