Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crackdown 3 Önümüzdeki Yıla Ertelendi

Beklenen oyun önümüzdeki sene çıkacak.

Microsoft’un sıradaki özel oyunu olan Crackdown 3 için işler pek de iyi gitmiyor. Geçtiğimiz ay ortaya bazı söylentiler çıkmıştı ve Crackdown 3’ün 2019 yılına ertelendiği iddia edilmişti. Bugün ise Kotaku da bir haber yayınladı ve güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre Crackdown 3’ün önümüzdeki yıl çıkacağını açıkladı.

Crackdown 3 onumuzdeki yila ertelendi 1

Kotaku’nun kaynaklarına göre Microsoft geliştirici ekibe Crackdown 3’ü daha iyi şekilde hazırlaması için biraz daha süre tanıdı. Bilindiği gibi son dönemde çıkan diğer Microsoft oyunları State of Decay 2 ile Sea of Thieves’te ciddi çıkış problemleri bulunuyordu. Her iki oyun da bolca bug ve glitch ile çıkmış, oyunculardan eleştiri almıştı. Dolayısıyla Microsoft bu sefer işini garantiye almak ve Crackdown 3’ü tamamen hazır olduğunda çıkarmak istiyor.

Microsoft henüz bu söylentiler hakkında açıklama yapmaktan kaçınsa da, muhtemelen Pazar günü gerçekleşecek olan E3 2018 basın konferansında Crackdown 3 ile ilgili yeni açıklamalar gelecektir.

Crackdown 3 normalde 2017 Kasım tarihinde çıkış yapacaktı fakat geçtiğimiz yılın Ağustos ayında oyunun bu yıla ertelendiği duyurulmuştu. Bakalım Crackdown 3’ün akıbeti ne olacak ve 2019’da sorunsuz bir çıkış gerçekleştirecek mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.