Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Counter Strike: GO, Source 2 Motorunu Kullanacak

Counter Strike: Global Offensive, Source 2 motoru ile bir adım öne çıkacak.

Counter Strike: Global Offensive oyuncularını sevindirecek bir haber kısa süre önce duyuruldu. Oyunun grafiklerine ve arayüzüne etki edecek bir güncelleme yolda. Her şey biraz daha iyi ve etkileyici olmak üzere. Source 2 güncellemesi ile hem biraz da olsa iyileştirilmiş görseller hem de daha rahat kullanabileceğiniz oyuncu arayüzü faaliyete geçecek.

cs go s2

Güncellemenin ardından oyuncuların bütün yeniliklere alışmasıyla birlikte, Counter Strike: Global Offensive dünyasına yeni bir operasyon daha eklenecek. Güncellemenin ne zaman geleceği henüz kesinleşmedi. Ancak yaz aylarından çok daha önce oyuna geleceğini düşünüyoruz. 18 Nisan’da Çin oyun dünyasına giriş yapacak olan CS: GO büyük ihtimalle Mayıs ayı gelmeden güncellemeyi almış olacak.

CS: GO’nun yeni oyun motoruna geçişini tamamlamadan önce kısa bir beta dönemi de gerçekleştirilebilir. Birincisi, bu kadar büyük bir çevrimiçi kitle tarafından oynanan ve tamamen rekabete dayanan bir oyunda, keskin değişikliklerin çok hoş karşılanmayacağını tahmin ediyoruz. İkincisi de elbette yeni sistemi denemek ve olası aksaklıkları savuşturmak için beta testine ihtiyaç duyulabileceğini düşünüyoruz. Her iki koşulda da çok büyük ihtimalle Mayıs ayında, yeni CS:GO arayüzü piyasaya çıkmış olacak.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.