Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Control’ün Güncellemesi Geri Çekildi!

Control'ün fotoğraf modu yeniden geliştirilip yayınlanacak.

Geçtiğimiz haftalarda konsol ve bilgisayar platformunda yeni bir güncelleme alacağını duyuran Control hafta sonu güncellemesine kavuştu. Güncelleme oyuna geldi gelmesine ancak geldiği gibi geri gitti.

Control’ün Güncellemesi Geri Çekildi 2

Remedy Entertainment geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru da Control’e gelecek olan sıradaki güncelleme ile oyunculara fotoğraf modunu sunacaklarını belirtmişti. Fotoğraf modu sayesinde oyuncular oyun içerisinde dilediği yerin ve sahnenin fotoğrafını çekebilecek, diledikleri yerde paylaşabileceklerdi. Oyuna gelen yeni güncelleme eşliğinde oyuncular fotoğraf moduna erişebiliyor ancak oyunu çevrimdışı olarak oynayamıyorlardı.

Bugün bu durum ile çeşitli haberler gündeme geldi. GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyuncular Control’ü çevrimiçi olarak oynamak zorunda kalıyorlarmış. Yani oyuncular Epic Store Launcher’a girmeden ve bağlanmadan önce oyuna giriş yapamıyorlarmış.

Geliştirici ekip yaptığı açıklama da, ‘sizi çevrimiçi oynamaya zorlasak da oyuna gelecek olan ücretli genişlemeleri doğrulamak için bu yöntemi seçtik’ açıklamasında bulunmuş. Oyuna sahip olan tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulan fotoğraf modu geri çekilmiş ve oyuncular yeniden çevrimdışı olarak oyunu oynamaya başlamışlar.

Habere göre fotoğraf modu ileriki bir tarihte yeniden oyunculara sunulacak ve bu sefer oyunculara hatasız bir oynanış sunulacakmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.