Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Control’ün Fotoğraf Modu Yarın Yayınlanacak!

Yarın Control oyuncularına fotoğraf modu sunulacak.

Ağustos 2019’da konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Control oldukça başarılı bir süreci geri de bıraktı diyebiliriz. Yüksek satış adetlerine ulaşan yapım aylar önce duyurduğu fotoğraf modunu yarın oyuncularına sunacak.

Control’ün Fotoğraf Modu Yarın Yayınlanacak 2

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve bilgisayar sürümü Epic Store üzerinde yayınlanan Control üç farklı platformda ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Aldığı güncellemeler ile daha iyi ve kusursuz bir oynanış yapısına ulaşan Control yarın yeni bir güncelleme alacak. 99.00 TL fiyat etiketi ile satışlarına devam eden oyun fotoğraf modu ile oyunculara oyun içerisinde fotoğraf çekme fırsatı verecek.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre geliştirici Remedy Entertainment yarın Control için ücretsiz bir güncelleme yayınlayacakmış. Bu güncelleme ile oyuncuların merakla beklediği fotoğraf modu yayınlanacakmış. Fotoğraf modu ile oyuncular oyun içerisinde dilediği anın fotoğrafını çekebilecek, dilediği gibi bu fotoğrafları sosyal medya ve diğer mecralarda paylaşabileceklermiş.

Eylül ayında duyurulan fotoğraf modu çeşitli test aşamalarından geçmiş olarak yarın lansmana çıkacakmış. Oyuncular fotoğraf modu ile ayarlanabilir görüş alanına, odak measfesine ve diğer ayarlara da erişebileceklermiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.