Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Control Yakında DLC Paketi Alabilir!

Control'ün genişleme alacağına dair sızıntılar geldi.

Aylarca haberlerde sık sık kendine yer bulan Control 27 Ağustos itibari ile hem konsol hem de bilgisayar platformunda lansmana çıktı. Henüz piyasada yeni olan yapım çeşitli sızıntılar ile yakında DLC alacak gibi görünüyor.

Control Yakında DLC Paketi Alabilir 2

Dişi bir ajanı kontrol ettiğimiz Control adlı oyunda benzersiz aksiyon sahneleri eşliğinde verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Üstün özelliklere sahip olan bu ajan ateşli silahlar üzerindeki uzmanlığı ile de düşman karşısında etkili bir yapıya sahip olacak. Yayınlanmasından kısa bir süre geçmesine rağmen bugün DLC sızıntıları ile gündeme gelen yapım yakında oyuncularına yeni içerikler sunacak gibi görünüyor.

PC Games N’in yapmış olduğu habere göre YouTuber Manfightdragon yeni içeriği işaret eden bir çeşit dosya dizilerine ulaşmış. YouTuber dosya dizini olarak St01_MM_04_Marshall_START_Plus_PS4_SM15_Dlc adlı bir göreve ulaşmış. Buradaki ipucu dosya dizinin sonunda yer alan DLC yazmasıymış.

Diğer bir ipucu da dosya dizinin de ‘Marshall’ yazmasıymış. Helen Marshall oyun içerisinde yer alan önemli bir karaktermiş.

Oyuna yeni içeriğin gelip gelmeyeceği konusunda şuan geliştiriciden herhangi bir haber yok. İlerleyen haftalarda daha net bilgilerin gelmesi bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.