Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Conqueror’s Blade Steam’de Ön Siparişlere Açıldı!

Conqueror's Blade 2019'un Bahar aylarında yayınlanacak.

Geçtiğimiz yılın başından bu yana oyuncular tarafından  beklenen Conqueror’s Blade Steam’de ön siparişlere açıldı. Oyun adeta cepleri yakacak.

Conquerors Blade Steam’de Ön Siparişlere Açıldı 2

MMO oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Conqueror’s Blade aksiyon, strateji ve RYO öğelerinden oluşacak. Gerçekçi grafik açıları ve detaylı taktik seçenekleri ile birbirinden zorlu savaşlara katılacağımız oyunda dünya çevresinden gerçek oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz. Devasa çok oyunculu savaşlar yapacağımız oyunda kaleler fethedecek, güçlü saldırı ve savunma hatları kuracak ve aldığımız taktiksel kararlar ile savaşları kazanmaya çalışacağız.

4 farklı dil seçeneğine sahip olacak olan yapım Steam’de Conqueror’s Edition paketi olarak sunuluyor. Bu paketin değeri de 144.00 TL olarak belirlendi. Oyuncular Conqueror’s Edition paketi ile oyunu 7 gün önceden indirebilecek ve oynamaya başlayabilecekler. Ayrıca ön sipariş eden oyuncular kapalı beta süreçlerine de dahil olabilecek ve oyunu ilk deneyenlerden olabilecekler. Bunlara ek olarak bazı oyun içi öğeler de bonus olarak oyunculara sunulacak.

Dün gece satışlara açılan yapım 2019’un bahar aylarında yayınlanacak. Oyun ücretsiz olarak da oynanabilecek. Tabii her oyunda olduğu gibi oyuncular gerçek para karşılığında bazı içeriklere ulaşarak farklı deneyimler yaşayabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.