Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Congo 0.2 Güncellemesi Yayınlandı

Ne yenilikler ne yenilikler!

Erken erişim sürecinde olan Congo, uzun süredir beklenen 0.2 güncellemesine sonunda kavuştu!

Yeni versiyonla beraber oyuna neler eklenmiş bir göz atalım:

Savunma Modu: Bu modda 4 oyuncu, seçilmiş bir eşyayı korumakla yükümlüler. Ormanda dolaşıp stok yapmaları gerekiyor. Ayrıca bu mod; Fishing Village, Mountain Checkpoint, Military Outpost ve Old Market House olmak üzere 4 farklı seviyeye sahip.

Tekli Oyuncu Modu: MMO olarak geliştirilen oyunda bundan sonra tek başınıza da mücadele verebileceksiniz.

Congo 0.2 Güncellemesi Yayınlandı

Av Bıçağı: Bu bıçağı elinize aldığınızda, üzerinize atlayan bir şeytanı öldürebilme yeteneğine sahip olursunuz. Av bıçağı ormanda herhangi bir yerde bulunabilir ve sadece bir kereye mahsus kullanılabilir.

Yeni Şeytan Türü: Daha küçük, daha hızlı ama abilerinden daha az zararlı.

Gözlemci Modu: Arkadaşlarınızın oyunu nasıl gidiyor diye merak ediyorsanız bundan sonra oyunlarını izleyebilme imkanınız olacak.

Oyun İçi Sesli Konuşabilme Özelliği: Oyun esnasında yazamadığınız zaman sesli olarak iletişim kurabileceksiniz.

Yeni versiyonuyla beraber Congo, STEAM‘de yerini aldı.

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler

3 Yorum

  1. Bu aralar survivor oyunları tavan yaptı

    0
    0
    Cevap
  2. aynen

    0
    0
    Cevap
  3. 😀

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.