Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Conan Exiles Yol Haritası Açıklandı

Funcom'un popüler açık dünya oyunu için yol haritası belli oldu.

Conan Exiles sitesi yeni bir geliştirici yazısıyla güncellenirken, oyuna gelecek yeni özellikler ve geliştirmeler hakkında oyunculara bilgi verildi. Conan Exiles’ın resmi çıkışından bu yana daha çok stabilite ve diğer teknik sorunlar üzerine eğilen geliştirici ekip, buna rağmen yol haritalarının geniş olduğunu dile getirdi. İlerleyen haftalarda ve aylarda Conan Exiles’a pek çok yeni özellik gelecek.

Conan exiles yol haritasi aciklandi 1

Conan Exiles’a gelecek büyük güncellemeler arasında hayvan ehlileştirme sistemi ve petler, yeni zindanlar ve Jhebbal Sag Religion bulunuyor. Aynı zamanda bolca ufak çaplı güncelleme de yapılacak.

Conan Exiles’a okçuluk ve oklar için power shot yeteneği eklenecek. Aynı zamanda özel yay ve oklar da bulunacak. Dövüş sistemi ve animasyonlarda düzenlemeler yapılacak, eşya kullanım animasyonları değiştirilecek.

Conan Exiles için ilk DLC olarak hazırlanan The Imperial East Pack ise bu ayın sonunda çıkacak ve sadece kozmetik odaklı bir DLC olacak. Bu DLC daha çok Hyboria’daki Khitai’den etkilenerek hazırlandı.

Unreal Engine ile Funcom tarafından hazırlanan Conan Exiles oyunu 8 Mayıs 2018 tarihinde tam sürüme geçiş yapmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.