Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Conan Exiles Ücretsiz Oldu!

Conan Exiles hafta sonu ücretsiz oldu.

Mayıs 2018’de PlayStation 4, Xbox one ve PC platform için lansmana çıkan Conan Exiles başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Barbar Conan’ın dünyasına dahil olduğumuz oyun kısa süreliğinde PC oyuncuları için Steam’de ücretsiz oldu.

Conan Exiles Ücretsiz Oldu 2

Steam’de bilgisayar platformu oyuncuları tarafından ‘karışık’ olarak değerlendirilen Conan Exiles, tek oyunculu ve çok oyunculu birçok farklı moda sahip. Oyuncuları sürükleyici bir atmosfere götürerek hayatta kalmalarını isteyen yapımda rekabet dolu savaşlara katılıyor ve efsanevi yaratıklara karşı mücadele ederek onları avlmaya çalışıyoruz. Geniş bir açık dünyaya sahip olan yapımda Barbar Conan’ın topraklarında geçen benzersiz savaşlardan galip ayrılmak için mücadele edeceğiz.

Konsol ve bilgisayar platformunda oynanan Conan Exiles 20 Mayıs’a kadar yüzde 50 indirimli olarak Steam’de satılmaya devam edilirken 3 gün gibi bir süreliğine de tamamen ücretsiz oldu. Oyuncular 3 gün boyunca Conan Exiles’ı herhangi bir ücret ödemeden oynayabilecek, eğer beğenirlerse 20 Mayıs’a kadar yüzde 50 indirimli olarak 109.00 TL yerine 54.50 TL olarak satın alabilecekler.

Ücretsiz hafta sonu kapsamında oyuncular sınırsız bir içerik ile oyunun tadını çıkarabilecek ve fikir sahibi olabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.