Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Conan Exiles İlk Defa İndirimde

Oyun erken erişime açıldığı günden bu yana ilk defa indirime girdi.

RPG elementleri, büyük bütçe ve deneyimli stüdyo bir araya gelince, hayatta kalma oyunları için kuralları değiştirebilecek bir yapım olan Conan Exiles meydana çıkıyor. Funcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun henüz erken erişim aşamasında. Son sürümüne ulaştığı zaman Playstation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabiliyor olacak. Erken erişimin ilk zamanlarında dahi çok büyük başarılar elde eden oyun, piyasaya çıktığı ilk günden bu yana ilk defa indirime girdi.

Henüz erken erişimde olduğu için önünde uzun ve dopdolu bir güncelleme takvimi barındıran oyun, ufak tefek sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Buna rağmen sabırlı ve hevesli bir kitle geliştiren yapım indirime girerek takipçilerini bir kez daha sevindirdi.

Steam mağazası üzerinden 55 Türk lirasına satılan oyunu indirimde almak isterseniz sadece 44 Türk lirası ödemeniz gerekecek. Toplamda % 20 oranında olan indirim 14 Nisan’a kadar geçerli olacak.

Conan Exiles – Barbarian Edition da % 10 indirimle 197.99 Türk lirasına düşmüş durumda. Steam sayfasına giderek kampanyadan yararlanmak için buraya tıklayabilirsiniz. Oyunun Playstation 4 versiyonu, PC ve Xbox One versiyonlarından sonra çıkacak. Şimdilik sadece PC için piyasaya çıkan oyun önümüzdeki yaz sonu Xbox One için ve 2018 başlarında da Playstation 4 için piyasaya çıkacak. Fakat henüz kesin tarihler duyurulmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.