Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Command & Conquer Remastered Collection’ın Kaynak Kodları Yayınlandı

Command & Conquer Remastered Collection kaynak kodları indirilebilir hale geldi.

Command & Conquer Remastered Collection 5 Haziran 2020 tarihinde PC platformu için EA tarafından yayınlanacak. Yayınlanmasının ardından bugün EA oyunun kaynak kodlarını indirmeye hazır hale getirerek kullanıcılara sundu. PC oyuncuları ve modelleyicileri artık GitHub’a girerek kaynak kodunu indirebilirler.

Command Conquer Remastered Collectionın Kaynak Kodları Yayınlandı 1

Electronic Arts, TiberianDawn.dll ve RedAlert.dll ve ilgili kaynak kodlarını GPL 3.0 lisansı altında yayınladı. Modderler, daha karmaşık modlar oluşturmak için bu kaynak kodunu kullanabilecektir. Harita Düzenleyici’nin yanı sıra, modelleyiciler özel birimler oluşturabilir, görünümü değiştirebilir, oyun mantığını değiştirebilir ve verileri düzenleyebilir.

Command & Conquer Remastered Collection, 4K çözünürlüğe kadar destekle yeniden oluşturulmuş grafiklere ve dokulara sahip olacak. Ayrıca ünlü orijinal besteci Frank Klepacki tarafından yaratılan yedi saatlik bir film müziği ile gelecek. Ayrıca, hayranların kreasyonlarını sergilemeleri için yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü, güncellenmiş kontroller ve bir Harita Düzenleyici bekleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, oyun lansmanda LAN (Yerel Ağ) desteği olmayacak. Ancak LAN özelliği oyuna daha sonra eklenecek olan yama ile birlikte eklenecek. Eğer Command & Conquer Remastered Collection’ın kaynak kodlarına ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.