Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Comanche PC Platformu İçin Duyuruldu!

Comanche Steam'de sergilenmeye başlandı.

Helikopter simülasyon oyunu olarak Gamescom 2019 kapsamında duyurulan Comanche şu sıralar Steam üzerinde sergilenmeye başlandı. Oyun 2020 yılı için duyurulurken fiyat etiketi henüz belli olmadı.

Comanche PC Platformu İçin Duyuruldu 2

Nukklear tarafından geliştirilmeye devam edilen Comanche tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere çeşitli oyun modları ile oynanacak. Helikopter simülasyon oyunu olarak ifade edilen yapım Gamescom 2019’da duyurulması ile adeta ilgi odağı haline geldi. 2020’de çıkacak olan oyunlar arasında yer alacak olan yapım adeta alanında tek olacak özellikler ile lansmana çıkacak.

Bu sabahtan bu yana Steam üzerinde sergilenmeye devam edilen Comanche İngilizce ve Almanca dil seçeneklerine sahip olarak yayınlanacak. Birbirinden farklı helikopter modellerinin yer alacağı oyunda insansız hava araçları ile mücadele edecek, verilen benzersiz görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Seçtiğimiz helikopterleri dilediğimiz gibi kişiselleştirebilecek ve özelliklerini artırarak daha etkili hale getirebileceğiz.

Gelişmiş silahlar ile donatacağımız helikopterler ile gökyüzün de manevralar yapabilecek, çevrimiçi çok oyunculu olarak gerçek oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz. Gamescom’da oynanış fragmanı ile ilgi çeken yapım ilerleyen aylarda yeni detaylar ile gündeme gelmeye devam edecek.

Comanche - Gameplay Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.