Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Code Vein’in Frozen Empress Genişlemesi Yayınlandı

Code Vein'in beklenen genişlemesi yayınlandı.

2018’in Haziran ayında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Code Vein başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam ederken oyunun yeni bir DLC paketi daha yayınlandı. Genişleme paketi Steam ve konsol mağazalarında yer aldı.

Code Vein’in Frozen Empress Genişlemesi Yayınlandı 2

Bandai Namco’nun geniş kitlelere ulaşan anime türündeki RYO oyunu Code Vein yeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. İki farklı sürüm ile oyunculara sunulmaya devam edilen yapım en yeni genişlemesi ile yeni içeriklere kavuşmaya devam ediyor. Hem konsol hem de bilgisayar platformunda oyunculara sunulan Frozen Empress oyunun ikinci genişlemesi olarak bu sabah itibari ile yayınlandı.

Gematsu’nun yapmış olduğu habere göre Frozen Empress genişlemesi ile oyun içerisine yepyeni ve güçlü düşmanlar ekleniyormuş. Bu düşmanlara ek olarak oyunculara yeni silahlar, Blood Veil’lar ve Blood Code’lar da sunan DLC paketi Depths’e gelen yeni alanları da oyuncuların beğenisine sunuyor. Belirtilen yeni alanlar da partnerlerin kuşanabileceği yeni alternatif kostümler de yer alacak.

Yeni genişleme paketinin Steam fiyat etiketi 49.00 TL olarak belirlenirken genişleme bu sabah yayına alınması ile ‘olumsuz’ geri bildirimler almaya başladı.

Code Vein - Frozen Empress DLC - PS4/XB1/PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.