Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Code Vein’in Demosuna Güncelleme Geldi!

Code Vein'in demo sürümüne güncelleme geldi.

4 Eylül’de Xbox One ve PlayStation 4 platformu için demo sürümünü yayınlayan Code Vein 1 hafta sonra yani 27 Eylül’de tüm platformlar için lansmana çıkacak. Bugün gelen bilgilere göre oyunun demo sürümüne güncelleme gelmiş.

Code Vein’in Demosuna Güncelleme Geldi 2

Bandai Namco’nun oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Code Vein demo sürümünü neden PC oyuncularına sunmadı bilinmezken 4 Eylül’den bu yana demo konsol oyuncuları tarafından oynanmaya devam ediyor. Bugün gelen bilgiler ile oyunun demosuna yeni bir güncelleme geldiği ve daha fazla zorluk eklendiği duyuruldu.

GamingBolt’un haber ile edindiğimiz bilgilere göre Bandai Namco konsol demosuna sunduğu yeni güncelleme ile oyun içerisine ‘Kurban Kasabası’ adında yeni bir alan sunuyormuş. Daha fazla zorluk içeren bu bölge beraberinde oyunculara daha fazla aksiyon yüklü sahne sunacak.

Demoya gelen Kurban Kasabası’nı oynayan oyuncular, oyunun lansmanında ilerlemelerini oyuna dahil edebilecek ve kaldıklerı yerden oyunu deneyimlemeye devam edecekler. Yeni bir evre olarak tanımlanan bu bölgede oyuncuları epey zorlu anlar bekliyor olacak. Güncelleme şuan indirilebilir durumda yer alırken vampir ve benzeri varlıkların oyuncuların karşısına çıkacağı ifade ediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.