Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Code Vein Eylül Ayında Çıkacak

Code Vein'den yeni haberler var.

Bandai Namco bugün bir duyuru yaparak Code Vein’in 26 Eylül 2018 tarihinde çıkış yapacağını açıkladı. Ek olarak yayıncı firma oyunun ön sipariş hediyelerini de açıklarken, koleksiyoncu sürümü hakkında bilgilendirme yaptı.

Code vein eylul ayinda cikacak 1

Code Vein’in koleksiyoncu sürümünde ana oyunun yanı sıra 17 cm boyutunda özel bir Mia Karnstein figürü olacak. Aynı zamanda dijital olarak orijinal müzik albümü, dijital sanat kitabı ve oyun içi özelleştirme seti hediye edilecek.

TPS  bakış açılı aksiyon RPG oyunu olan Code Vein, Unreal Engine 4 grafik motoruyla hazırlanan. Code Vein’de oyuncular silahlarını kişiselleştirebilecek, Blood Veil ve Blood Code adlı özel bir kan tipi kullanabilecekler. Her bir Blood Code içinde özel yetenekler olacak ve bunları kullanabileceksiniz.

Diğer yanda Blood Veils ile rakiplere saldırarak kanlarını çekebilecek ve kısa sürede onları öldürüp gücünüzü geri kazanabileceksiniz.

Bandai Namco tarafından hazırlanan Code Vein, önümüzdeki Eylül ayında satışa çıkacak ve PlayStation 4’ün yanı sıra Xbox One ve PC platformlarında da kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Oyunun dördüncü fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

https://www.youtube.com/watch?v=_z6k5LkZEZw

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.