Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

COD: Black Ops Cold War’ın Birinci Sezonu Birçok İçerik Getiriyor

Call of Duty: Black Ops Cold War'un ilk sezonu, hem ana oyun hem de Warzone için yeni içeriklerle dolu.

Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War‘un Birinci Sezonu hakkında kalan tüm detayları nihayet ortaya çıkardı. Bu, geliştirici Treyarch’ın oyununun lansman sonrası içerik yayınlama programının başlangıcı olmasının yanı sıra, Black Ops Cold War’un Warzone ile ilk kez tam olarak birleşeceği zamandır.

COD Black Ops Cold Warin Birinci Sezonu Bircok Icerik Getiriyor 1

Call of Duty: Black Ops Cold War’ın birinci sezonu 15 Aralık 2020 tarihinde Türkiye saati ile sabah saat 10:00’da başlamış olacak. Başlayacak olan birinci sezon ile birlikte oyuncular Battle Pass’in kilidini açabilecek ve oynamaya başladıkça birçok ödül kazanacaklar. Call of Duty: Black Ops Cold War’ın silah ve operatör cephaneliği hem oyun için hem de Warzone için çalışacak.

Warzone için Birinci Sezon, Rebirth Island adlı yeni bir harita sunuyor. Bu küçük harita, Call of Duty: Black Ops 4’de bulunan Alcatraz haritasının boyutuyla karşılaştırılabilir. Mini Battle Royale haritası, Verdansk’a kıyasla çok daha düşük bir oyuncu sayısına sahip olmasına rağmen, Trio ve Quad oyun modlarını destekliyor. Rebirth haritası kendi Gulag’ını içeriyor.

Rebirth, gelecek hafta geleneksel bir battle royale moduna ve oyuncuların her 30 saniyede bir yeniden doğduğu yeni bir oyun modu olan Resurgence’a ev sahipliği yapacak. Ayrıca Warzone’a bu güncelleme ile birlikte bir savaş helikopteri geliyor. Yeni savaş helikopteri hem yeni harita Rebirth’de hem de Verdansk haritasında kullanılabilecek.

Call of Duty®: Black Ops Cold War & Warzone™ - Season One Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.