Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Close To The Sun PC’ye Çıktı!

Close To The Sun lansmana çıktı.

Haftalar önce Epic Store’da ön siparişlere açılan ve bugün PC platformu için lansmana çıkan Close to the Sun şu sıralar oyuncular tarafından ilgiyle oynanıyor. Yapım ilerleyen tarihlerde PlayStation 4 ve Xbox One platformu için de lansmana çıkacak.

Close To The Sun PC’ye Çıktı 2

Geçtiğimiz yıl konsol ve bilgisayar platformu için duyurulan Close to the Sun, bir kaç ay önce Epic Store’a özel olarak yayınlanacağını da oyuncular ile paylaşmıştı. Bugün PC platformu için Epic Store üzerinde yayınlanan yapım, haftalar önce 89.00 TL olarak ön siparişlere açılmıştı. Sürükleyici bir hikayeye sahip olan oyun, önce bilgisayar platformu oyuncularına sunuldu. Oyunun konsollara ne zaman geleceği bilinmezken bilgisayar oyuncuları tarafından bugün oynanmaya başladı.

Oyun içerisinde Gazeteci olan Rose Archer’ı canlandıracak ve kaybolan kız kardeşini aramak için ona yardım edeceğiz. Issız bir adaya ayak basacağımız yapımda heyecanlı dakikalar bizleri bekliyor olacak. Etraftaki ağır et kokusu, yıkık yerleşim yerleri ve keşfedilebilir yerler oyuncuları etkileyecek.

Karantina adı verilen bu adada hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını öğrenecek ve hikayeye ortak olacağız.

Yapım ilerleyen tarihlerde konsol platformu içinde lansmana çıkacak.

Close to the Sun | Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.