Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cliff Bleszinski Oyun Sektörünü Bırakıyor

Boss Key tutmayınca Cliffy B yine bırakma kararı aldı!

Cliff Bleszinski Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve yeni kariyer planlarını yakında açıklayacağını ifade etti. Ayrıca bu haberin oyunlarla ilgisi olmadığını da doğrulayarak bir kez daha şaşırttı.

cliff bleszinski oyun sektorunu birakiyor 1

Cliff Bleszinski’nin son projesi olan Boss Key Productions, bu yılın başında kepenk indirmişti. Bu stüdyo LawBreakers ve Radical Heights olmak üzere iki online odaklı oyun yapmıştı fakat ikisi de beklenen başarıyı yakalayamamıştı.

Aslına bakarsanız, Cliffy B stüdyoyu kapattığında biraz vakte ihtiyacı olduğunu, dinleneceğini fakat oyunların her zaman hayatının parçası olacağını ifade etmişti. Geçtiğimiz ay ise bunun tam zıttı bir açıklama yapmış, asla bir video oyunu daha yapmayacağını dile getirmişti. Görünüşe göre Cliff Bleszinski bu ifadelerinde ciddiydi.

Çocukluktan beri kurduğu bir hayali gerçeğe dönüştüreceğini söyleyen Cliff Bleszinski, bunun video oyunlarıyla alakası olmadığını belirtti. Ünlü yapımcı video oyunlarının dışında sinema, televizyon, çizgi roman, Broadway, karaoke ve uyku(!) gibi pek çok ilgi alanının daha olduğunu dile getirdi.

Cliff Bleszinski, oyun dünyası için çok önemli bir isim. Jazz Jack Rabbit oyunlarıyla hayatımıza giren Cliffy B lakaplı yapımcı, Epic Games’in bütün başarılarının altına adını yazdırmıştı. Hatta Fortnite’ın 2011 yılındaki ilk duyurusu da bizzat Cliff Bleszinski tarafından gerçekleştirilmişti. Buna rağmen Epic Games’den ayrıldıktan sonra işler bir türlü yolunda gitmedi ve bütün projeleri başarısız oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.