Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Civilization VI Bulut Tasarrufunu Destekliyor!

Civilization VI bulut tasarrufu ile oyuncuların hesaplarını iki cihazda oynamalarını sağlıyor.

2016’ın Ekim ayından bu yana Xbox One, PC ve mobil platformda oynanan Civilization VI oyunculara sıra tabanlı bir strateji dünyası sunuyor. Tarihsel savaşlara da ışık tutan yapım, artık ortak bir hesap ile hem PC’de hem de Switch’e oynanabilecek.

Civilization VI Bulut Tasarrufunu Destekliyor 2

Steam’de 219.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Civilization VI tarihsel olarak sıra tabanlı savaşlar yapmamızı sağlarken yeni gelişmelere de imza atmaya devam ediyor. 2K tarafından yayınlanan yapım, bugün GamingBolt’un haberi ile gündeme geldi. GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre Civilization VI artık aynı hesap ile hem PC’de hem de Nintendo Switch platformunda oynanabilecekmiş. Haberden daha detaylı söz edecek olursak, örneğin bilgisayar platformunda oyun hesabı açan oyuncular, ilerlemelerini kaydedebilir ve bu hesap ile Switch platformunda da oynayabilirler.

Yani oyunun PC sürümü ve Switch sürümü üzerinde bir nevi çapraz oynama özelliği gelmiş oluyor. Oyuncular bulut tasarrufu ile hesaplarına her iki platformdan da giriş yapabilecekler. Bulut tasarrufunu oyun ayarlarından etkinleştirdikten sonra hesaplarına iki farklı platformlarında giriş yapabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.