Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Civilization 6 Switch Sürümünde Online Multiplayer Olmayacak

Civ 6'nın Switch sürümünden kötü haber geldi.

Dağıtımcı firma 2K Games bugün bir doğrulama yaptı ve Civilization 6’nın Nintendo Switch sürümünde online multiplayer modları yer almayacağını açıkladı. Oyundaki multiplayer seçeneği sadece aynı ağ üzerinden, lokal şekilde oynanabilecek.

civilization 6 switch surumunde online multiplayer olmayacak 1

Bu durum ilk defa Reddit kullanıcısı WinneonSword tarafından fark edilmişti. Civilization 6’nın Switch sürümünün eShop listelemesinde oyunun 1-4 kişi arasında, lokal kablosuz ağ üzerinden oynanabileceği bilgisine yer verilmişti. Aynı şekilde şu an siz de eShop’tan kontrol ederseniz wireless LAN ibaresi dikkatinizi çekecektir. Warframe, Diablo ya da Pokemon Let’s Go gibi yeni çıkacak multiplayer oyunların aksine, Civilization 6’nın Switch sayfasında online tanımı bulunmuyor.

Diğer yandan oyunun hayranları gelecekte yapılacak olan bir güncelleme ile Civilization 6’nın Switch sürümüne online çoklu oyuncu desteği gelebileceğini düşünüyordu. Buna rağmen 2K Games bunu da doğruladı ve Civilization 6’nın yeni sürümünde hiçbir şekilde online modların yer almayacağını ifade etti.

Sonuç olarak Civilization 6’nın Switch sürümünde sadece lokal co-op desteği ile 4 kişiye kadar Wireless ağ üzerinden rekabetçi multiplayer desteği sunulacak. Online olarak başka bölgelerden insanlarla bir sunucu üzerinden ise oynayamayacaksınız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.