Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Civilization 6 Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Civilization 6 Epic Games Store'da ücretsiz olarak 1 hafta boyunca dağıtılacak.

Geçtiğimiz hafta Grand Theft Auto 5‘i ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic Games Store bu hafta ise Civilization 6‘yı kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Önümüzde ki hafta Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak oyunu alabilmek için hemen Epic Games Store’a giriş yapın ve kütüphanenize süresiz olarak ekleyin.

Civilization 6 Epic Games Storeda Ücretsiz Oldu 1

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunan Epic Games Store bence son iki haftadır oldukça büyük adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta dünyanın en çok oynanan ve en sevilen serilerinden biri olan Grand Theft Auto 5’i ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic Games bu hafta ise yine dünya’nın önde gelen strateji oyunlarından biri olan Civilization 6’yı kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor.

Firaxis Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanmış olan Civilization 6 eski bir oyun değil, aksine bu yıl içerisinde çıkmış olan en son Civilization oyunudur. Sıra temelli ve strateji oyunu olan Civilization’ın büyük bir hayran kitlesi mevcut.

Daha önce çıkan söylentiler eğer doğruysa önümüzde ki haftanın ücretsiz dağıtılacak olan oyunu ise Borderlands The Handsome Collection olacak. Epic Games Store’a hemen girebilir ve oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.