Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cities: Skylines İle Kendi Şehrinizi Kurun!

Cities: Skylines ile bilgisayarda kendi şehrinizi kurabilir ve yönetebilirsiniz. Oyun da binalar inşa edebilir demir yolları ile yolcular taşıyabilirsiniz.

Colossal Order tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan Cities: Skylines, Steam’de üç gün boyunca ücretsiz olarak oynanabiliyor. 12 Şubat’a kadar yüzde 75 indirim ile satılan oyun 12.25 TL fiyat etiketine sahip.

Cities Skylines’ı 3 Gün Boyunca Ücretsiz Oynayabilirsiniz 2

Tek oyunculu bir moda sahip olan Cities: Skylines 12 Şubat’a kadar 49.00 TL yerine yüzde 75 indirim ile 12.25 TL olarak satış yapıyor. Klasik bir şehir simülasyonu olan Cities: Skylines’da şehrimizi geliştirecek ve yönetmeye çalışacağız. 2015 yılından bu yana oynanan oyunda şehrimize binalar, yollar, parklar inşa edebiliyor ve kalkındırmak için yeni projelere imza atabiliyoruz. Oyun içerisinde trafiğin akışını kontrol edebiliyor, kontrol noktaları oluşturabiliyoruz.

Yayınlandığı dönem aldığı inceleme puanları ile dikkatleri çeken oyun neredeyse tam puan alarak oyun severler’in karşısına çıktı. Türkçe diline sahip olmayan oyunda 8 farklı dilin altyazısı bulunuyor. Oyun içerisinde dilerseniz deniz kıyılarına limanlar yapabilir ve farklı ülkelerden gelen turistler üzerinden para kazanabilirsiniz. Tren yolları ile ulaşımı daha kolay bir hale getirebilir, gece gündüz döngüsü ile şehrinize daha iyi aydınlatma şansı bulabilirsiniz. PC Gamer gibi ünlü inceleme sitesinden 86/100 gibi bir not alan oyun şu sıralarda paketleri ile indirime girdi.

Cities Skylines’ı 3 Gün Boyunca Ücretsiz Oynayabilirsiniz 3

Cities: Skylines – 49.00 TL yerine yüzde 75 indirimle 12.25 TL

Cities: Skylines Deluxe Edition – 59.00 TL yerine yüzde 75 indirimle 14.75 TL

Cities: Skylines – Deluxe Upgrade Pack – 10.00 TL yerine yüzde 75 indirimle 2.50 TL

İndirimler 12 Şubat’a kadar devam edecek. Ayrıca dileyen oyuncular Steam üzerinden oyunu 3 gün boyunca ücretsiz olarak oynayabilirler.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.