Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Chivalry: Medieval Warfare Yüzde 85 İndirime Girdi!

Chivalry: Medieval Warfare Steam'de şu sıralar 5.85 TL olarak satılıyor.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 2012 yılında yayınlanan Chivalry: Medieval Warfare şu sıralar Steam’de yüzde 85 indirimli fiyatı ile satılıyor.

Chivalry Medieval Warfare Yüzde 85 İndirime Girdi 2

Çok oyunculu olarak oynanan Chivalry: Medieval Warfare aksiyon oyunları arasına 2012 yılında katılmıştı. Orta Çağ savaşlarının yer aldığı oyunda orta dereceli grafikler ve orta dereceli içerikler karşımıza çıkmıştı. Oyun içerisinde Orta Çağ silahları arasında yer alan yay, mızrak ve diğer yakın dövüş silahları yer alıyor. Oldukça geniş haritalara sahi olan yapım da oldukça sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Oyun içerisinde kaleler bacak, fethedecek ve yeri geldiğinde de düşmanlara karşı kalemizi savunacağız. Oyun içerisinde 3D grafikler ile birinci şahıs kamera açılarına sahip olarak oynayacağız.

Oyun içerisinde birbirinden farklı milletler ve birbirlerinden farklı askerler yer alıyor. Oyun içerisinde savaş sahnelerindeki efektler oldukça gerçekçi ve ürkütücü duruyor. Bu özellikler ile oyun vazgeçilmez bir hal kazanmış oluyor. Oyundaki silahların birbirlerine göre hasar oranı farklılıklara sahip. Ayrıca oyun içerisinde dilerseniz mevcut karakterinizin silahlarını ve zırhını da değiştirebilir ve daha üst seviye donanımlarla donatabilirsiniz.

Chivalry: Medieval Warfare Steam’de 16 Nisan’a kadar 39.00 TL yerine 5.85 TL gibi bir fiyat ile satışlarına devam edecek.

Chivalry Medieval Warfare Yüzde 85 İndirime Girdi 3

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP

İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 2.7 GHz (a dual-core CPU is required)

Bellek: 2 GB RAM

Grafik: ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher. 512MB VRAM.

DirectX: 9.0c

Gerekli Boş Alan: 7 GB

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.