Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CD Projekt RED Cyberpunk 2077 Hakkında Konuştu

The Witcher yapımcısı harika işlerin yolda olduğunu söyledi ve ekledi: ‘Her okuduğunuza inanmayın’.

Açıkçası beklenen yapım Cyberpunk 2077’nin çıkışına daha çok zaman var. Hatta öyle ki, tarihe dair herhangi bir ipucu dahi söz konusu değil fakat yine de insanlar büyük heyecan duyuyor. Bunun başlıca sebebi ise projeyi The Witcher gibi efsanevi bir üçlemeye imza atan CD Projekt RED’in yürütüyor oluşu.

cd projekt red cyberpunk 2077 hakkinda konustu 1 1

Cyberpunk 2077’nin çıkışı ise tam bir belirsizlik fakat yine de insanlar ortaya söylentiler atmaktan geri duramıyor, hatta bunu seviyor. Buna rağmen, CD Projekt RED bazı açıklamalarda bulundu ve hayranları harika şeylerin beklediğini söyledi.

CD Projekt RED’de besteci olarak çalışan ve aynı zamanda The Witcher 3: Wild Hunt’ın da müzik yönetmeni olan Marcin Przybylowicz, Twitter üzerinden ilginç ifadeler kullandı ve her gün Cyberpunk 2077 hakkında daha fazla soru aldığını söyledi. Başarılı müzisyen insanlardan ‘sabırlı’ olmalarını isterken, iyi işler çıkardıklarının teminatını verdi.

Buna rağmen, bir takipçi eleştirel yorumlarda bulundu ve geliştirme sürecinde sorunlar olduğunu ima ederek ‘Görünüşe göre oyun karman çorman durumda ve bitişine daha çok var’ sözlerini kullandı. Marcin Przybylowicz’in buna cevabı ise ‘İnternette okuduğun her şeye inanma’ şeklinde oldu.

cd projekt red cyberpunk 2077 hakkinda konustu 2

Sonuçta Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi henüz duyurulmuş değil fakat yine de ekipten önemli bir ismin bu açıklamaları heyecan yarattı. Görünüşe göre CD Projekt RED yeni oyunları konusunda kendisine epey güveniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.