Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Capcom, Monster Hunter: World İle Köşeyi Döndü!

Capcom geçen yıl ki başarısı ile kasasını parayla doldurmayı başardı.

2018’de Monster Hunter: World, 2019’da ise Resident Evil 2 Remake ile kasasını parayla dolduran Capcom adından söz ettirmeye devam ediyor.

Capcom Monster Hunter World İle Köşeyi Döndü 2

Geçtiğimiz yılın en iyi yayıncısı olarak adından söz ettiren Capcom bugün yine gündemde kendine yer buldu. PC Gamer’ın haberinde kendine yer bulan yapım 2018’i son derece yüksek gelirlerle kapattığını bildirmiş. Yapılan habere göre Capcom 2018’e dair faaliyet raporunda yüzde 92 oranında artış yaptığını duyurmuş. Monster Hunter: World ile önce konsol platformunda milyonlara ulaşan Capcom, ardından oyunu bilgisayar platformunda da yayınlama kararı almış ve yine milyonlarca kopyayı bilgisayar oyuncularına satmayı başarmıştı.

Oldukça geniş kitlelere ulaşmayı başaran Capcom, veridği bilgilere göre de Monster Hunter: World’ün tüm dünyada 11 milyon kopya satışlarını geride bıraktığını belirtiyor. 2018 yılında yaptığı başarılı işler ile en iyi yayıncı unvanını kazanan Capcom 21 Aralık 2018 tarihi itibari ile faaliyet gelirlerinin yüzde 92 oranında artarak 122.4 milyon dolar’a yükseldiğini belirtiyor. Yıllık olarak gelirini yüzde 28.3 artışla 557.6 milyon dolar brüt gelire sahip olan ünlü yayıncı, 2019’da da Resident Evil 2 Remake ile damga vuracak gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.