Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Camelot Unchained’da Kale Kuşatmaları Test Edildi

Camelot Unchained'ın geliştirme süreci devam ediyor.

Orta Çağ temalı oyunlarda muhtemelen kale duvarlarının mancınıklarla yıkıldığını görmekten daha keyifli bir şey yoktur. Camelot Unchained’a destekçi olan beta testerları muhtemelen bu hissi daha iyi anlayacaktır çünkü oyundaki Saturday Siege Night senaryosunu şimdiden oynama ve test etme imkanı buldular.

camelot unchained kale kusatmalari test edildi 1

Her ne kadar henüz erken aşamada olsa da, Camelot Unchained beta testinde oyuncular tamamen yıkılabilir kale duvarlarını gördüler. Bir grup taarruza geçerken, diğer grup ise duvarları ayakta tutmaya çalıştı ve oyuncular oldukça eğlendi.

Şimdiye kadar Camelot Unchained beta testlerinde pek çok senaryo oynandı, çeşitli buglar bulundu ve destekçiler de keyif aldı. Saturday Night Siege senaryosu için de aynı durum geçerli ve Camelot Unchained geliştirilmeye devam ediyor.

Bu sırada geliştirici ekip City State’deki yapımcılar da gerçekten sıkı çalışıyorlar ve yeni kale kuşatması test haritası, kuşatma motoru, ışık efektleri, animasyonlar, yeni sınıflar ve skill ikonları üzerinde çalışıyorlar. Camelot Unchained’ın testleri bir süredir devam ediyor ve oyun 2019 yılının en çok beklenen MMORPG’leri arasında yer alıyor.

End of Week Wrap Up and Q&A with Mark Jacobs - Camelot Unchained - 1/4/2019

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.