Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Çakma Overwatch Davalık Oldu!

Yapımcıların birbirinden esinlendiği oyunlar yıllardır karşımıza çıkıyor. Fakat mobil cihazlar için çıkan Heroes of Warfare, bundan çok daha fazlası.

Mobil oyun dünyasında her türde oyun bulunuyor. Ücretsiz bulmaca yapımlarından tutun, bekleme süreli strateji oyunlarına kadar aklınıza gelmeyecek kadar yapım var. Tabii bir de bunların arasında ‘çakma’ diye tabir ettiklerimiz mevcut. Burada ‘masum’ esinlenmelerden değil, doğrudan diğer oyundaki her mekaniği hiç de çekinmeden çalmaktan bahsediyoruz.

cakma overwatch davalik oldu 2

Genellikle bu oyunlara kısa sürede yaptırım uygulansa da, kimi zaman dikkat çekmeleri uzun sürebiliyor. Bahsettiğimiz durum Heroes of Warfare için de geçerli. Aslında App Store ya da Google Play Store üzerindeki ekran görüntülerine bakıldığında, o kadar da kopya gibi durmuyor fakat oyunu açtığınızda görüyorsunuz ki tam anlamıyla ‘Overwatch Mobil’ sürümü gibi.

Karakter tiplerinden tutun, oynanış mekaniklerine, animasyonlara ve yeteneklere, hatta haritalara kadar hemen hemen her şey Overwatch’un bire bir aynısı. Şimdi ise Blizzard oyunu yapan firmaya karşı bir dava açtı ve muhtemelen kısa süre içinde her yerden kaldırılacak. Hatta öyle ki, Facebook sayfası şimdiden kapandı ve şu anda sadece Tayland’da ki uygulama mağazalarında mevcut. Yani artık denemek isteyenlerin sadece üçüncü parti sitelerden .apk dosyalarını indirme şansı var fakat merak ediyorsanız videolara da göz atabilirsiniz.

Tabii eğer denemekte ısrarlıysanız da baştan uyaralım, oyunda mikro ödemeler mevcut ve çok kısa süre içinde piyasadan kalkacağını düşünürsek para yatırmamanızı tavsiye ediyoruz.

ABSOLUTELY NOT OVERWATCH: Blizzard's Lawsuit

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.