Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bunu da Gördük, iPhone X’e Windows 95 Kurdular!

iPhone X'e Hacking Jules isimli bir Youtuber tarafından Windows 95 kuruldu. Video ilgi görmeye devam ediyor.

Apple’ın 10. yılına özel piyasaya sunduğu iPhone X, geçtiğimiz günlerde TIME dergisinin 2017 yılının en iyi 25 buluşu arasına girmeyi başardı. Akıllı telefon dünyasında bir ilke imza atan iPhone X, şu sıralar Windows 95 ile anılmaya başlandı.

Bunuda Gördük iPhone X’e Windows 95 Kurdular 2

Piyasaya çıkmasından sonra binlerce kullanıcı tarafından test edilen iPhone X, bir Youtuber tarafından oldukça ilginç bir test aşamasından geçirildi. Hacking Jules isimli Youtuber, satın aldığı iPhone X cihazına emulatör yardımıyla Windows 95 kurup, Simcity 2000 oyununu oynadı. Youtuber işi o kadar ilerletmiş ki, Windows 95 kurulu olan iPhone X’te mayın tarlasını test ediyor hatta internete girmeyi de ihmal etmiyor.

Küşük bir maus kullanma optimizasyonu kullanan Hacking Jules isimli Youtuber, cihaza kurduğu Simcity 2000 adlı şehir kurma oyununu da canlı olarak oynamış ve videoya almış. iPhone X’e Windows 95 kuran kullanıcılar Hacking Jules ile sınırlı değil tabi ki. Zaten iPhone X’te böyle bir yöntem bulunuyor. Ancak internet dünyasında iPhone X’e ilk Windows 95 kuran Youtuber ünvanını Hacking Jules elinde bulunduruyor.

Dilerseniz aşağıdan iPhone X’e kurulan Windows 95 ile neler yapılabildiğini izleyebilirsiniz.

Windows 95 on the iPhone X and play Simcity 2000!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.