Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Broken Lines’dan Yeni Hikâye Fragmanı Geldi

Broken Lines yeni hikâye fragmanını oyuncular ile paylaştı.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için geliştirilmeye devam edilen Broken Lines’ın çıkış tarihi Steam üzerinde belli olurken oyunla ilgili yeni bir hikâye fragmanı da oyuncular ile paylaşıldı.

Broken Lines’dan Yeni Hikâye Fragmanı Geldi 2

Tales from the Void’in  geliştiricisi olan PortaPlay tarafından geliştirilen Broken Lines oyunculara sıra tabanlı bir taktiksel strateji deneyimi sunacak. Aksiyon yüklü yapısı ile oyunculara sürükleyici bir RPG deneyimi sunmayı vadeden yapım, 25 Şubat 2020’de lansmana çıkacak. Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım konsol ve bilgisayar platformu oyuncuları tarafından merakla beklenmeye devam ederken oyunla ilgili yeni bir hikâye fragmanı geldi.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz yeni fragmanda oyunun hikâyesi hakkında oyunculara bilgi veriliyor. Oldukça çarpıcı sahnelerin yer aldığı oyun da birliklerimiz ile birbirinden farklı saldırılar gerçekleştirecek, düşmanın beklemediği baskınlar gerçekleştireceğiz. Yayınlanan hikâye fragmanında oyun içerisinde neler yapabileceğimiz kısa da olsa bizlere gösterilirken oyun içerisine dair çeşitli detaylara ulaşmakta mümkün.

25 Şubat’ta lansmana çıkacak olan oyun henüz ön siparişlere açılmadı.

Broken Lines’ın yeni hikâye fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Broken Lines Story Trailer 2020

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.