Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bridge Constructor Portal Steam’de Yayınlandı!

Bridge Constructor Portal Steam'de 18.50 TL fiyat etiketiyle yayınlandı.

Genellikle mobil platformda karşılaştığımız köprü yapma simülasyonu yavaş yavaş bilgisayar oyunları arasına da katılmaya başladı. ClockStone tarafından geliştirilen Bridge Constructor Portal oldukça cazip bir fiyat etiketine sahip olarak bugün yayınlandı.

Bridge Constructor Portal Steam’de Yayınlandı 1

Türkçe dilini de destekleyen oyunda eşsiz grafikler yer almaktadır. Headup Game tarafından yayınlanan oyun 18.50 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Oyun içerisinde Aperture Science test laboratuvarında çalışan bir teknikeri canlandırıyoruz. 60 test odasının bulunduğu Aperture Science adlı merkezde görevimiz köprüler, rampalar, kızaklar ve diğer yapıları inşa ederek araçlarda yer alan çöp adamları gidecekleri yere kadar ulaştırabilmektir.

Ustalık isteyen fizik motoruna karşı mücadele edeceğimiz bu oyunda, ilerledikçe karmaşık görevler karşımıza çıkmaktadır. Bu görevleri yerine getirmek için oyun içerisinde işimize yarayacak çeşitli araçlar yer almaktadır. Bu zorlu görevleri tamamlayarak ilerledikçe bir öncekine nazaran daha zor görevler karşımıza çıkmaktadır. Oldukça zengin ve kusursuz bir içeriğe sahip olan Bridge Constructor Portal, oyunculara eğitici mod ile çeşitli fikirler ve alternatifler de sunmaktadır. Konsol, mobil ve bilgisayar platformunda oynanabilen Bridge Constructor Portal, Steam’de 18.50 TL fiyat etiketine sahip.

Bridge Constructor Portal Steam’de Yayınlandı 2

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10

İşlemci: 2 GHz

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: DirectX10 compatible

Depolama: 200 MB kullanılabilir alan

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.