Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bridge Constructor Portal Konsol Platformuna Geliyor!

Bridge Constructor Portal 28 Şubat'ta Xbox One ve Nintendo Switch platformuna çıkış yapacak.

ClockStone tarafından geliştirilen ve Headup Games tarafından yayınlanan Bridge Constructor Portal, bilgisayar platformunda oldukça başarılı işlere imza attı.

Bridge Constructor Portal Konsol Platformuna Geliyor 2

Mobil platformda ve bilgisayar platformunda keyifle oynanan Bridge Constructor Portal, geçtiğimiz haftalarda konsol platformuna da çıkış yapacağını duyuran oyun sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. 28 Şubat’ta Nintendo Switch ve Xbox One platformu için yayınlanacak olan oyun hemen hemen bilgisayar platformundaki özelliklere sahip olacak. Oyunculara bulmaca tarzında görevler sunan oyunda, araçları istenilen noktaya götürecek ve park edeceğiz.

Birbirinden zorlu yol şartlarının bulunduğu oyunda köprülerden geçerken dikkatli olmalıyız. Oyun içerisinde aracımızı bekleyen çeşitli tehlikeler yer almaktadır. Bu tehlikelerden sıyrılabilmek için bize verilen hamleler ile köprüler yapmalı ve araçların geçişini sağlamalıyız. Köprüleri sağlam alt yapılar üzerine kurmalı ve yıkılmaması için önlemler almalısınız. Steam’de bilgisayar oyuncularına 18.50 TL gibi bir satış fiyatı ile sunulan oyun tek oyunculu bir oyun moduna sahip. Ayrıca oyunda Türkçe dil desteği de bulunuyor.

Bridge Constructor Portal Konsol Platformuna Geliyor 3

Bridge Constructor Portal 28 Şubat’ta Nintendo Switch ve Xbox One platformu için raflardaki yerini alacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.