Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Breach İçin Yeni Sınıf Elementalist Duyuruldu

Breach'in yeni sınıfı belli oldu.

Bu ay içinde çıkması beklenen aksiyon RPG oyunu Breach için yeni sınıf Elementalist tanıtıldı. Bu sınıf doğa büyülerini kullanarak düşmanlara hasar verebilecek ve müttefiklerini koruyabilecek. Elementalist sınıfı düşmanları üzerine meteor yağdırabilecek, Quake yeteneğiyle onları geri tepebilecek ve hatta Elemental Quintesssence yeteneğiyle dostlarını iyileştirip yeniden ayağa kaldırabilecek.

breach icin yeni sinif elementalist duyuruldu 1

Breach’te aslında bolca sınıf yer alıyor ve bunların arasına son olarak da Elementalist eklendi. İlerleyen dönemlerde yeni sınıfların duyurulma olasılığı da bulunuyor. Pek çok kişi tarafından merakla beklenen Breach’in Ocak ayında çıkması beklenirken, oyunculara da özelleştirme, karakter ve sınıf çeşitliliği açısından zengin bir içerik sunulacak.

Kurgusal bir evrende geçen Breach, üçüncü şahıs kameradan oynanan co-op bir aksiyon RPG oyunu. Yani online yönleri ağır basacak ve takım oyununu destekleyecek. Bu yüzden oynayacağınız sınıflar da önem arz ediyor. Karakterinizi baştan sona kişiselleştirebilecek ve kendinize özgü oynanış stilini bulabileceksiniz.

Hem solo, hem de dört kişiye kadar co-op oynayabileceğiniz Breach önce ücretli satılacak. Erken Erişim’den çıktıktan sonra ise oyun free to play modele dönecek.

İyi seyirler!

Breach - Elementalist Class Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.