Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Brawlhalla’ya Çapraz Platform Desteği Geldi!

Brawlhalla tüm platformlarda çapraz oynanabilir oldu.

Mammoth Games’in geliştirdiği ve Ubisoft tarafından 2015 yılında yayınlanan Brawlhalla hala oyuncu kitlesini kaybetmeden ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Konsol ve bilgisayar platformunda oynaması ücretsiz olan yapım çapraz platform desteği aldı.

Brawlhalla’ya Çapraz Platform Desteği Geldi 2

Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen Brawlhalla günümüzde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformunda oynanmaya devam ediyor. Ücretsiz yapısı ile milyonlarca oyuncuya ulaşan başarılı yapım bugün gelen bilgiler ile oyuncuların yüzünü güldürecek yeni bir özellik almış.

PC Games N’in haberine göre Brawlhalla’ya crossplay yani çapraz oynama desteği gelmiş. Çapraz oynama desteği sayesinde tüm platformlardaki oyuncular birbirleri ile mücadele edebilecek ve oyunun tadını birlikte çıkarabileceklermiş.

Brawlhalla’nın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuru da, ‘platformlardan bağımsız olarak artık tüm Brawlhalla oyuncusu çevrimiçi olarak birbirleri ile eşleşebilecekler’ diyor. Buna ek olarak oyuncular özel lobileri de artık birbirleri ile paylaşabileceklermiş. Geliştirici ekip buna ek olarak oyuncular için daha sorunsuz ve eğlenceli bir oyun atmosferi ile çalışmaya devam ettiklerini belirtiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Kayra

    Pc versiyonu ile mobil versiyonu beraber oynanabilir mi?

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.