Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Brave Order Başlangıç Rehberi

Brave Order isimli oyunda işinize yarayacak bazı temel bilgiler öğreneceksiniz.

Brave Order, savaşmanız ve ilerlemeniz için en iyi mobil RPG oyunlarından biridir. Strateji ve ekibinizi geliştirme konusunda bir fikriniz varsa, bu oyun tam size. Tek sorun, Brave Order rampalarındaki zorluğu oldukça hızlı bir şekilde göreceksin. Bu yüzden seviye atlamak bu oyunda oldukça önemlidir. İster zorlu bir görev ister büyük bir patron sizi hayal kırıklığına uğratıyor olsun, bazı deneyim artışlarıyla her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Brave Order Başlangıç Rehberi isimli konumuzda ise sizlere oyun içinde yardımcı olacak bilgiler vereceğiz. Bu sayede oyunda hızlı seviye atlamak için neler yapmak lazım hepsini göreceksiniz. Hazırsanız konumuza geçelim.

Brave Order baslangic rehberi 2

Brave Order Başlangıç Rehberi

Oyunda, kahramanlarınızın gücünden daha önemli bir şey yoktur. Strateji yapmak iyidir, iyi bir kahraman ekibine sahip olmak da öyle, ancak bu kahramanlar güçlü değilse, hiçbir yere varamazsınız. Takım derken sadece kahramanlarınızı değil, birlikleri de kastediyorum. Tüm bu hususlara dikkat etmezseniz, hızla geride kalırsınız. Brave Order cezalandırıcıdır, kahramanları ve eşyaları kolayca çağırmanızı istemez ve sadece kampanya görevlerinde ilerlemenize izin verir.

Oyunu oynarken bu görevleri gerçekten kullanamazsınız. Bu, oyununuzu bırakıp gitmeye ve başka şeyler yapmaya hazır olduğunuzda, kahramanlarınızı bir göreve gönderebileceğiniz anlamına gelir. Orada eşya ödülleri, deneyim ve çok daha fazlasını alacaksınız. Diğer ödüller yavaş olduğundan, görevler ilerleme için oldukça önemlidir. Oturumu kapattığınızda görevleri sıraya aldığınızdan emin olun.

Bazen geri dönüp biraz pratik yapmak en iyisidir. Bu nedenle, daha fazla deneyim ve eşya elde etmek için belki de eski görevleri tekrar oynamalısınız. Savaşları otomatik olarak oynatabilir ve hatta onları x2 hıza kadar hızlandırabilirsiniz. Bu, kesinlikle işe yarayacaktır. Ne yazık ki, bu iyi bir seçenek değil, ancak kendinizi bir ilerlemede zorlanırken bulursanız gereklidir.

Tüm karakterleriniz iyi donanımlı mı? İyi büyüler var mı? Askerlerin tam sırası mı? Hala mücadele ediyor musun? Kahramanlarınızı, birliklerinizi ve daha fazlasını gözden geçirebilir ve onları tek tek seviyelendirebilir, taktiklerini, eserlerini ve daha fazlasını geliştirebilirsiniz.

BRAVE ORDER ANDROID GAMEPLAY

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.