Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3 PC’de Ön Yüklemelere Açılacak!

Bilgisayar oyuncuları Borderlands 3'ü 1 gün önceden indirebilecekler.

Her geçen gün haberlerde daha sık yer alan oyunlardan birisi olan Borderlands 3’ün çıkışına geri sayımlar başlarken bugün de oyunun PC platformunda yayınlanmadan önce indirilebilir olacağı ortaya çıktı.

Borderlands 3 PC’de Ön Yüklemelere Açılacak 2

Yeni dünyaları ve gezegenleri keşfedeceğimiz Borderlands 3, 13 Eylül’de konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulacak. 2K tarafından oyunculara sunulacak olan yeni yapım fps tadında bir RYO oynanışı ile oyuncuların beğenisini kazanmaya çalışacak. Oyun yayınlanmadan önce bilgisayar platformunda da ön yüklenebilir olacak.

Bugün GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre bilgisayar platformu oyuncuları Borderlands 3’ü bir gün önceden indirebileceklermiş. Farklı saat dilimlerinde indirilebilecek olan yapım 13 Eylül’den itibaren oynanabilecek.

Oyunun ön yüklenebilir zamanları şöyle:

  • 12 Eylül – 16:00
  • 12 Eylül – 19:00
  • 13 Eylül – 12:00
  • 13 Eylül – 01:00
  • 13 Eylül – 08:00
  • 13 Eylül – 11:00

Oyuncular yukarıda belirtilen tarihlerde ve saatlerde Borderlands 3’ün data dosyalarını bilgisayarlarına indirebilecek ve 13 Eylül’de oynamaya başlayabilecekler. Belirtilen zaman dilimleri bilgisayar platformuna özgü olacak. Yani Xbox One ve PlayStation 4 platformunda oyun ön yüklenebilir olmayacak ne yazık ki.

Konsol oyuncuları oyunun lansmana çıkması ile içeriklere erişebilecek ve indirebilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.