Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3 Geliştiricileri Vault Insider Programını Kaldırıyor

Borderlands 3 için Vault Insider programı kaldırıldı.

Gearbox ve 2K Games, Borderlands 3 Vault Insider Programı‘nı kurduklarında, çok sayıda Borderlands 3 meraklısının onlara her türlü avantajı sağlayan bir programa katılmalarına izin verdiğinde bir çok kişi bunun oldukça erken yayınlandığını düşünmüştü. Yine de tüm iyi şeyler sona erer.

Borderlands 3 Geliştiricileri Vault Insider Programını Kaldırıyor

Deneyimsiz olanlar için Gearbox, Nisan 2019‘da Vault Insider Programının Borderlands 3 oyuncularının video izlemek, makaleler okumak gibi, muhtemelen yapabileceğiniz eğlenceli şeylerin yanında puan ve ödül kazanmasına izin vereceğini, medyaya en son Borderlands güncellemeleri ve tabii ki ilk etapta programa kaydolmanız gerekiyordu.

Borderlands 3’ün lansmanının başlangıcında, Vault Insider Programı size üç mevsim değerinde Borderlands ödülü ve oyun içi toplama veriyordu. Artık Borderlands 3 yakında Vault Insider Programına veda edileceğini geliştiriciler yapmış oldukları bir açıklama ile duyurdular.

Oyunun geliştiricisi olan Gearbox, Vault Insider programının kapandığını ve VIP profillerinin devre dışı bırakılacağını ve kullanılmayan VIP puanlarının 18 Mayıs 2020 tarihinde silineceğini açıkladı. 18 Mayıs’a kadar VIP puanlarını toplayıp harcamaya devam edebilirsiniz ancak bu o tarihten itibaren geçerli olmayacak. Tüm ödüllerin yine de SHiFT hesabınızla ilişkilendirileceğini unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.