Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3 Epic Store’a Özel Olacak!

Epic Store, Borderlands 3'ü kapmış gibi görünüyor.

Gearbox Software ve Aspyr imzası ile geliştirilen Borderlands 2 günümüzde konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya beklenirken internet dünyası de serinin 3’ncü oyunu ile günlerdir çalkalanıyor.

Borderlands 3 Epic Store’a Özel Olacak 2

Borderlands serisinin ikinci oyunu 2012 yılının Eylül ayında karşımıza çıkmıştı. 7 yıl gibi bir aradan sonra internete sızan çeşitli bilgiler ile oyun dünyasında yüksek ses getiren Borderlands 3 merakla beklenmeye başlandı. Günlerdir çeşitli haberler ile gündemi meşgul eden oyun bugün yine önemli bir detay ile gündeme geldi.

Bugün PC Gamer’ın yapmış olduğu habere göre Borderlands 3’ün PC sürümü 2020’nin Nisan ayına kadar sadece Epic Store’da satılacakmış. 2K tarafından yayınlanacak olan yapım diğer sürümlerine göre daha geniş bir yapıda karşımıza çıkacak.

2K Başkanı David Ismailer konuyla ilgili, ‘misyonumuz en ilgi çekici ve büyüleyici eğlence deneyimleri sunmanın yanı sıra, Borderlands 3 için katkıda bulunacak yeni dağıtım platformlarını benimsemek olacak’ diyor.

85 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip olan Epic Store birer birer Steam’in elinden yeni oyunları çekip alarak birbirinden farklı başarılara imza atmıştı.

İlerleyen günlerde oyunla ilgili daha fazla bilgi paylaşımı yapılması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.